Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında "Bilen Oturur" etkinliğiyle öğrencilerimizin eş anlamlı kelimeleri eğlenerek oyun hâlinde pekiştirmesini sağladık. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul-aile-oğrenci bağlarını güçlendirmek maksadıyla öğrencilerimizi yaşam alanlarında ziyaret ederek velilerle daha sağlıklı bir iletişim ağı kuruyoruz. Bizi sıcak yuvalarında misafir eden velilerimize teşekkür ederiz.

Tüm öğretmenlerin, öğretmenler gününü kutlarız.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen programda emeği geçen Şehriban ögretmenimize vevöğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 2023- 2024 eğitim öğretim yılı 1. Donemine ait sınav takvimi belirlenmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında okulumuzda tahliye tatbikatı yapıldı. Öğrenciler güvenli bir şekilde binadan tahliye edilerek bahçede toplanma alanı olarak brlirlenen yerlerde daire pozisyonunda beklediler. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023 Yılı Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Ekip olarak her gün çalışmalarımızın üzerine koyarak gelişimimizi ve eğitim kalitemizi arttırıyoruz. Son olarak 2023 2024 Eğitim öğretim yılı için Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde edip eTwinning için rol model olarak tanınacak "eTwinning Okulu" olmaya hak kazandık. Süreç içerisinde emek sarfeden başta Sinem hocamıza sonra Muhammet ve Kadir hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

Baharın gelişiyle öğrencilerimiz Teknoloji ve Tasarım derslerinde yaptıkları uçurtmaları uçurmak üzere mahallemizin tepesine çıktı. Uçurdukları uçurtmalar gibi özgürlüğün tadına doyasıya vardıktan sonra finali doğayla bütünleşmiş bir kahvaltıyla noktaladılar. Eğitimin yaparak ve yaşayarak ilkesinden hareketle eğitim ve öğretimi okulun dışına taşıyan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı . Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda İngilizce dersleri çok eğlenceli geçiyor. Ünitelere uygun etkinlikler ile öğrencilerimiz yaparak, yaşayarak, eğlenerek öğreniyor. Emeği geçen Sinem REİS ve Şehriban AYDIN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Ana sınıfımızın dolu dolu geçen bir günü. Emeği geçen Burcu öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Rehber öğretmenimiz Muhammet hoca tarafından her kademeye ve şubeye uygun olarak "Bağımlılıkla Mücadele" kapsamında kurs veriliyor. Muhammet hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Bizleri evlerinde misafir eden velilerimize teşekkür ederiz.