Mrt

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Sayın Süleyman AKIN ve beraberindeki eğitim müfettişleri ile okulumuz rehberlik ve denetimini gerçekleştirdiler. Nazik ziyaretleri ve önerileri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Zaferimiz kutlu, şehitlerimizin mekanı âli olsun.

Mrt

Veli ziyaretleri ile öğrencilerimiz arasındaki bağları güçlendirmeyi ve çalışma ortamlarına küçük dokunuşlarla verimliliği arttırmayı hedefliyoruz. Bizi sıcak aile ortamlarına kabul eden velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında yaptığımız etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlimiz genelinde 8. sınıflara yönelik uygulanan kazanım değerlendirme sınavında emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz

Mrt

Deprem Haftası kapsamında okulumuzda yaptığımız deprem tatbikatımız başarılı bir şekilde uygulanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz

Mrt

11 ilimizi etkileyen yüzyılın deprem afetinin ardından 11 ilimizin adını ve umutlarını taşıyan 11 fidanımızı toprakla buluşturduk.Dayanışma ve yardımlaşma ile bir fidan gibi her şehrimiz yeniden yeşerecek, yeniden kök salacak. Bu güzel etkinlikte emeği geçen müdür yardımcımız Cidem hoca ve 7A sınıfımızın öğrencilerine teşekkür ederiz

Şbt

Halkbank'ın kitap kardeşliği projesi kapsamında gönüllü kitap severlerin katkılarıyla gönderilen 160 kitap okulumuz kütüphanesine bağışlandı. Halkbank' a ve Kızıltepe Halkbank Şubesine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okul Öncesinde ücretsiz bir öğün beslenme programı kapsamında ana sınıfı öğrencilerimize beslenme hizmeti verilmeye başlandı. Emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz,

2023- 2024 eğitim öğretim yılı için seçmeli derslerle ilgili her konuda bilgi almak, seçmeli ders tercihinde bulunup tercihlerini değiştirmek ya da seçmeli ders tercihinde bulunmak icin velilerimizi en geç 20.01.2023 Cuma gününe kadar okulumuza bekleriz.

İsmail BOZDAĞ

Ock

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır.

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. 2023 yılı Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında bakanlığımızın hazırlamış olduğu afişleri ve videoları öğrencilerimizle paylaşarak enerjimizi verimli kulanmamız gerektiği konusunda bilgilendirdik.

Ock

Fen Bilimleri dersinde öğrencilerimiz hazırladıkları duvar gazeteleriyle hem bilgiye erişiyor hem de bilgiyi paylaşarak bilginin daha çok kişiye ulaşmasını ve daha kalıcı öğrenilmesini sağlıyor. Evren gazetesinin genç dimaklarının yüreğine sağlık.

Ock

Okul geneli uygulanan kazanım değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilere çam sakızı çoban armağanı hediyeler takdim edildi. Öğrencilerimize başarılar diler, her sınavda başka birincilerin çıkacağı rekabetçi bir ortam temenni ederiz.

Ock

Kazanım değerlendirme kapsamında tüm öğrencilerimize sınav yapıldı. Düzenli olarak uygulanan kazanım değerlendirme sınavlarında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ock

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde öğrencilerimiz Hac ibadetinin mahiyetini kavramak ve kavratmak amacıyla yaptıkları maketleri arkadaşlarına sunup okul koridorlarında maketlerini sergilme fırsatı buldular. Nazan öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz